Vindt uw perfecte keuken

Voor uw nieuwe keuken bent u bij Logus-De Hoop aan het juiste adres. Wij presenteren in onze showrooms de Schüller, Next 125 & Sensum collectie, dé erkende topmerken van de keukenmarkt. De collectie is aangevuld met een uitgebreid assortiment aan accessoires, aanrechtbladen en inbouwapparatuur van topfabrikanten. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor elk wat wils. Laat u inspireren of bezoek onze showroom en ontdek alle variaties in vormgeving, kleuren en materialen. Trendy, klassiek, basic of design? U kiest de stijl die bij u past.

  • Alles voor uw keuken, van meubels tot apparatuur
  • Topkwaliteit A-merken, zoals Next 125, Schüller, Sensum, Miele en Siemens
  • Voor elke ruimte een passende keuken
  • Complete ontzorging
Bezoek onze showrooms

Onze merken

Bekijk onze collectie

Ga voorbereid op pad met onze keukenchecklist

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Misschien weet u niet precies wat u wilt, of waar u allemaal aan moet denken. De keukenchecklist zorgt ervoor dat u zich bewust wordt van de mogelijkheden. Zo kunt u goed voorbereid op pad.

Ga naar de keukenchecklist

Onze experts geven u graag persoonlijk advies

Heeft u al een concreet beeld van hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien, of heeft u nog geen idee waar u moet beginnen? Onze adviseurs denken graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een passend ontwerp op maat.

Voorkom teleurstelling en plan van tevoren een persoonlijk adviesgesprek in. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd voor u hebben.

Plan uw adviesgesprek in

Showroomaanbiedingen

Met regelmaat worden er showroomopstellingen vervangen om het assortiment up-to-date te houden. Onderstaand treft u de showroomaanbiedingen aan tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd of één van deze opstellingen in uw woning past? Neem contact met ons op, dan bekijken wij graag de mogelijkheden. Uiteraard zijn onze opstellingen ook in de showroom te bekijken.

Bekijk alle showroomaanbiedingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag gratis en vrijblijvend van persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak!
Burret Broere
Adviseur showroom
Bel mij voor een afspraak