Uw droombadkamer vindt u bij ons

Voor uw nieuwe badkamer bent u bij Logus-De Hoop aan het juiste adres. U wordt er verrast door onze grote collectie complete badkamers. Met sanitair, badkamermeubelen en accessoires van topmerken, zoals Villeroy & Boch, Geberit, Jee O, Hot Bath, Grohe, Duravit, Sunshower, La Vigo & Detremmerie. Door het brede scala A-merken zijn de mogelijkheden eindeloos en bieden wij voor iedere stijl en smaak wat wils.

  • Alles voor uw badkamer, van meubels en kranen tot tegels
  • Topkwaliteit A-merken, zoals Geberit, Villeroy & Boch en Grohe
  • Voor elke ruimte een passende badkamer
  • Complete ontzorging
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Onze merken

Bekijk onze collectie

Ga voorbereid op pad met onze badkamerchecklist

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Misschien weet u niet precies wat u wilt, of waar u allemaal aan moet denken. De badkamer checklist zorgt ervoor dat u zich bewust bent van de mogelijkheden. Zo kunt u goed voorbereid op pad.

Ga naar de badkamerchecklist

Onze experts geven u graag persoonlijk advies

Heeft u al een concreet beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien, of heeft u nog geen idee waar u moet beginnen? Onze adviseurs denken graag met u mee. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken zij een passend ontwerp op maat.

Voorkom teleurstelling en plan van tevoren een persoonlijk adviesgesprek in. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd voor u hebben.

Plan uw adviesgesprek in

Showroomaanbiedingen

Met regelmaat worden er showroomopstellingen vervangen om het assortiment up-to-date te houden. Onderstaand treft u de showroomaanbiedingen aan tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd of één van deze opstellingen in uw woning past? Neem contact met ons op, dan bekijken wij graag de mogelijkheden. Uiteraard zijn onze opstellingen ook in de showroom te bekijken.

Bekijk alle showroomaanbiedingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag gratis en vrijblijvend van persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak!
Burret Broere
Adviseur showroom
Bel mij voor een afspraak