Vloertegels

Vloertegels zijn tijdloos en voor elk interieur is wel een geschikte tegel te vinden.

Daarnaast zijn ze erg hygiënisch, praktisch, sterk, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud. Een dweil met de juiste reinigingsmiddelen is vaak voldoende. Daarnaast zijn vloertegels kras- en stootbestendig en werkt een tegelvloer ideaal in combinatie met vloerverwarming. Keramiek is een goede warmtegeleider en zorgt dat u optimaal rendement haalt uit uw vloerverwarming.

Vloertegels kunnen ook als wandtegel toegepast worden (andersom kan dit niet). Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de vloertegel op de wand door te laten lopen. Zo worden wand en vloer één. Doordat de vloertegels dikker en zwaarder zijn dan wandtegels is het van belang om te zorgen dat de juiste lijm wordt toegepast.

Tegenwoordig worden er steeds grotere vloertegels toegepast. In badkamers is dit vaak 60x60 cm, in woonkamers is dit zelfs nog groter. Hoe groter de tegel, hoe rustiger het geheel oogt. Dit komt doordat er minder voegen te zien zijn bij grotere tegels.

In onze showrooms kunt u vloertegels in alle maten, stijlen, designs en kleuren bekijken. Zo komt u erachter welke tegel het beste bij u past. In onze ruime showrooms helpen wij u graag om tot de juiste keuze te komen. Ons vakkundig personeel vertelt u graag alles over de verschillende eigenschappen, prijzen, verwerkingsmethodes, afwerking en onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze adviseurs voorzien u graag gratis en vrijblijvend van persoonlijk advies. Kom gezellig langs!

Maak een afspraak!
Burret Broere
Adviseur showroom
Bel mij voor een afspraak